با درود اساتید مختص تعمیرکاران برای بنده راهنمایی بفرمایند ممنون میشم .دوستان تعمیرکار قطعات الکترونیکی (پرمصرف)مثال خازن 16v1000uf . که در تعمیرات رسیور بیشتر باید یک تعمیرکار ازان قطعات داشته باشد.لیستی تهیه فرمایید .منظورم قطعاتی که بیشتر در تعمیرات رسیور مورد استفاده بوده باتوجه به تجربیات شما بفرمایید تا بنده از قطعات مقداری از اقای زارع تهیه نمایم .مثال ایسی تغذیه مورد استفاده در رسیورها.چه شماره وچه نوعی؟یا ایسی رگلاتور چه نوع وچه شماره ای .؟مثال حضورن از اقای زارع ایسی 3502 که در رسیورهای ایستار بیشتر خرابی داشتند کمک گرفتم .تهیه نمودم جمع بندی ازمطالب بنده این است که نیازمند تجربیات شما اساتید در تهیه این لیست برای تعمیر رسیور دارم . خازنهای پرمصرف .دیود ودیودزنر.ایسی تغذیه.ترانزیستور.بچه موع وچه شماره ای؟نده برای این درخواست راهنمایی کردم .که درشهرستان امکان دسترسی ووجود قطعات مربوط به رسیور کمی سخت گیر میاد .بنده لوازم تعمیرات را در حد پروگرامر .خازن سنج .مولتیمتر.هویه هیتر و...را دارم فقط در تهیه قطعات مشکل دارم که به کمک شما میخواهم لیست قابل قبولی را تهیه واقدام به خرید از اقای زارع در حد دارابودن فروشگاه ایشان نمایم .بقیه را هم از همکاران ایشان تهیه کنم ..منتظر نظرات شما عزیزان هستم سپاس
10664
10041
9429
6857
6360
4898
4451
4442
4220
4006
2795
2792